...

drvene-kuce-projektiranje

NADOGRADNJE I REKONSTRUKCIJE

Prepustite rekonstrukciju, nadogradnju i izradu krovišta iskusnim znalcima jer osim izgradnje kompletnih objekata spremni smo vas savjetovati te pristupiti svim vrstama rekonstrukcija i nadogradnji kao i izradi krovišta.

nadogradnje-i-reksntrukcije1

nadogradnje-i-reksntrukcije2

nadogradnje-i-reksntrukcije3

 

To je posebno interesantno područje u kojem do izražaja dolazi naše znanje i iskustvo. Na upit korisnika izlazimo na lice mjesta i vršimo snimanje postojećeg stanja, procjenu potrebnih radnji te zaključno izradu troškovnika. Kod projekata rekonstrukcija nailazimo na različite zahtjeve pa stoga grupiramo ovu vrstu radova u slijedeće kategorije:

NADOGRADNJE
na postojećem zidanom objektu od određene etaže nadograđujemo stambeni prostor drvenom gradnjom na način izrade osnovne konstrukcije skeletnom konstrukcijom iz lamelirane građe.

REKONSTRUKCIJE I SANACIJE KROVIŠTA, ADAPTACIJE POTKROVLJA
postojeće mračne tavanske prostore uz rekonstrukcije krovišta otvaramo i uređujemo u prekrasna stambena potkrovlja.

IZRADE KROVIŠTA
kod novih krovišta izrađujemo kompjutorske simulacije i nakon usuglašavanja nacrta izrađujemo krovište u radioni nakon čega slijedi montaža na terenu.

 

Izuzetno je važno da radovi budu stručno obavljeni, a tvrtka Stenavert d.o.o. svakoj rekonstrukciji, nadogradnji i adaptaciji pristupa s izuzetnom pažnjom i i koristi znanje stečeno višegodišnjim iskustvom.

I ne zaboravite, nova, kvalitetna i vizualno dopadljiva nadogradnja, rekonstrukcija ili  krovište povećavaju kvalitetu  života vas i vaše obitelji!