...

drvene-kuce-gradnja

OPREMA

Kojim materijalima ćete opremiti svoj dom ovisi o vama, a ono što mi garantiramo je odabir između poznatih, pouzdanih i kvalitetnih proizvođača opreme za objekte. Odaberite najbolje od:

UNUTARNJIH ZIDNIH I PODNIH PODLOGA
Široka ponuda drva, knauf sistema i keramike kako bi uređenje vašeg doma bilo baš po vašoj mjeri i željama.

SOBNIH VRATA
Oku ugodna, moderna, furnirana ili masivna izvedba unutarnjih vrata uklopit će se u unutarnje uređenje svake kuće i učiniti vaš dom ugodnim.

VANJSKE STOLARIJE
Kada iz sigurnosti svojeg doma odlučite pogledati u svijet, brojni strani i hrvatski proizvođači nude vam da to učinite kroz drvene, aluminijske ili PVC prozore. Svjetla i energetski učinkovita budućnost vaše kuće je u našim rukama.

KROVNIH POKROVA
Počevši od krovne građe pa potom izolacije, folije i crijepa, ugrađujemo kvalitetne, vodonepropusne, dugotrajne i izdržljive materijale. Izaberite između renomiranih proizvođača glinenog crijepa, betonskog crijepa ili limenih pokrova.

ODVOĐENJE KROVNIH VODA
Širok spektar boja sustava za odvodnju oborinskih voda omogućuje odabir idealne boje u skladu s fasadom, krovom te stilom gradnje objekta. Izaberite između visokokvalitetnog čeličnog lima ili već standardnog bakra.